AFTER-SALES ZEKERHEID

AL-KO 360º Service

Na de koop en installatie van onze producten is het voor u belangrijk om uw investering de borgen met passende service en onderhoud. Ons toegewijde AL-KO team ondersteunt u vanaf het begin, met ondersteuning op maat tijdens de gehele levensduur van de ventilatie- en luchtbehandelingskasten: van planning en advies, via inbedrijfstelling en onderhoud, tot een mogelijke retrofit. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Neem direct contact met ons voor een persoonlijke toelichting van onze mogelijkheden.

After Sales

Snelle en goede service staat bij AL-KO hoog in het vaandel. Ook voor goede nazorg kunt u dus op ons rekenen. Bovendien houden we uw systeem up-to-date met services die variëren van onderhoud tot energierenovatie (retrofit).

Wilt u een afspraak maken voor de uitvoering van uw servicecontract of een bestaande afspraak wijzigen, neem dan contact op met onze serviceafdeling via onderstaande knop. 

Onderdelen

Vanzelfsprekend zorgen wij, als ontwerper en producent van onze producten, voor de benodigde reserveonderdelen en consumables (filters, etc.) om de continuiteit van uw installatie te waarborgen.
Filters en spare parts kunt een per email bestellen:

Aarzel niet!

ONZE 360º SERVICE

Wij vinden het belangrijk dat we, na uw investering in een mooie nieuwe installatie, samen met u bespreken hoe we die installatie in perfecte conditie houden en hoe we voor u klaar kunnen staan bij benodigde nazorg of urgente acties. Wij ondersteunen u gedurende de hele levenscyclus van uw ventilatie- en airconditioningsinstallatie – van planning en advies, inbedrijfstelling en onderhoud tot een mogelijke retrofit. Met vanzelfsprekend de beschikbaarheid van de juiste filters en reserveonderdelen.