AL-KO LUCHTTECHNIEK BV
Dwazziewegen 24
9301 ZR Roden
T (088) 50 50 900
F (088) 50 50 901
E
 

Totaaloplossingen met Quality for life

 
 
Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de pijlers waarop het succes van AL-KO rust. Niet alleen voor vandaag en morgen, maar voor de hele levenscyclus van elke installatie. AL-KO investeert dan ook intensief in mensen, middelen en mogelijkheden. Om onze toppositie te handhaven wordt er vanzelfsprekend veel aandacht geschonken aan kwaliteitsbeleid en de certificering van al onze producten waaronder EUROVENT en ATEX.

Persoonlijk advies
De samenwerking met AL-KO start met een inventarisatie van uw wensen en eisen en een persoonlijk advies. Ons brede programma biedt alle keus om met gecertificeerde producten de installatie-oplossing compleet samen te stellen. Ook geven wij u vooraf inzicht in de jaarlijkse exploitatiekosten (LCC), zoals de kosten voor energie, onderhoud en service die niet zelden even hoog kunnen zijn als de aanschafkosten.

Referenties
Maak een keuze uit de menubalk en maak kennis met onze totaaloplossingen voor: zwembaden & sport, kantoren, zorginstellingen, beurshallen, chemie en offshore. Bij elke totaaloplossing zijn onze referenties vermeld.
 

Cronolin Paint

Capaciteit: 25000 m3/h
Levering: 1x KANTHERM...