AL-KO LUCHTTECHNIEK BV
Dwazziewegen 24
9301 ZR Roden
T (088) 50 50 900
F (088) 50 50 901
E
 

Quality For Life

 
  Wat hebben totaal verschillende producten als klimaatinstallaties, onderstellen van caravans en gereedschap met elkaar gemeen? Alle drie de productgroepen worden door de 4.300 medewerkers van de AL-KO KOBER GROEP gemaakt en alle inspanningen hebben tot doel te zorgen voor een optimale levenskwaliteit van elk product. Quality for life, AL-KO maakt het waar.

Tevreden klanten
AL-KO heeft graag tevreden klanten en ziet het begrip kwaliteit dan ook zeer breed. Logisch dus dat we intensief en graag luisteren naar uw op- en aanmerkingen en suggesties. Efficiƫnte arbeidsprocessen en een scherp oog voor
  de bedrijfskosten zijn bij het familiebedrijf vanzelfsprekend.

Certificaten en AL-KO Laboratorium
Bijzonder veel aandacht wordt besteed aan een zo uitgebreid mogelijke certificering. Deze certificaten zijn een objectieve waarborg en kwaliteitscontrole voor de producten en diensten die u bij ons afneemt.

AL-KO CAMPUS
Collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling zijn de pijlers van ons personeelsbeleid. Tal van opleidingen worden verzorgd op de AL-KO CAMPUS om nu en in de toekomst onze kwaliteitsdoelstellingen te kunnen realiseren en u professioneel van dienst te zijn.
 

Vragen?

Voor vragen, bel of e-mail met:
Anne Rozema
Directie

(088) 50 50 915
(06) 54 78 30 55