AL-KO LUCHTTECHNIEK BV
Dwazziewegen 24
9301 ZR Roden
T (088) 50 50 900
F (088) 50 50 901
E

Bad Hesselingen

Capaciteit: 50000 m3/h
Levering: Kantherm ES...
 

Quality For Life

 
  Wat hebben totaal verschillende producten als klimaatinstallaties, onderstellen van caravans en gereedschap met elkaar gemeen? Alle drie de productgroepen worden door de 4.300 medewerkers van de AL-KO KOBER GROEP gemaakt en alle inspanningen hebben tot doel te zorgen voor een optimale levenskwaliteit van elk product. Quality for life, AL-KO maakt het waar.

Tevreden klanten
AL-KO heeft graag tevreden klanten en ziet het begrip kwaliteit dan ook zeer breed. Logisch dus dat we intensief en graag luisteren naar uw op- en aanmerkingen en suggesties. Efficiƫnte arbeidsprocessen en een scherp oog voor
  de bedrijfskosten zijn bij het familiebedrijf vanzelfsprekend.

Certificaten en AL-KO Laboratorium
Bijzonder veel aandacht wordt besteed aan een zo uitgebreid mogelijke certificering. Deze certificaten zijn een objectieve waarborg en kwaliteitscontrole voor de producten en diensten die u bij ons afneemt.

AL-KO CAMPUS
Collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling zijn de pijlers van ons personeelsbeleid. Tal van opleidingen worden verzorgd op de AL-KO CAMPUS om nu en in de toekomst onze kwaliteitsdoelstellingen te kunnen realiseren en u professioneel van dienst te zijn.
 

Vragen?

Voor vragen, bel of e-mail met:
Anne Rozema
Directie

(088) 50 50 915
(06) 54 78 30 55